Gestoria Fábregas | Assessorament legal a Igualada | Gestoria Fábregas | Gestoria a Igualada

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Gestoria Fábregas | Assessorament legal a Igualada

A la Gestoria Fábregas té a la seva disposició el millor assessorament legal per qualsevol tràmit o gestió que hagi que presentar davant les diferents administracions públiques

Activitat de l'empresa
gestoría en Igualada

A la Gestoria Fábregas som gestors especialitzats en diversos sectors d'activitat. Oferim una àmplia varietat de serveis i un complet assessorament legal a Igualada.

Portem tots els tràmits fiscals i comptables necessaris per a l'obertura d'un negoci. Així com, temes laborals relatius a la legalització d'empreses, contractes de treball, tramitació de prestacions davant la Seguretat Social o la gestió i capitalització de l'atur.

El seu negoci en bones mans

Quedi's tranquil i centri's en el veritablement important. Confiï en nosaltres per gestionar tota la paperassa precisa per a la posada a punt de tot tipus de vehicles. Tramitem llicències i certificats de transports, a més a més d'ocupar-nos de la gestió i dels recursos de multes.

Si precisa ajuda amb les sol·licituds de targetes de transports de mercaderies i viatgers, no es preocupi, des de Gestoria Fábregas li orientarem i solucionarem tots els seus dubtes.

En el sector nàutic, ens ocupem de tots els serveis relacionats amb la Navegació d'Esbarjo i Permisos de Pesca. Si disposa d'una embarcació, els ajudarem amb tots els tràmits, com a sol·licituds de Certificats de Navegabilitat o renovacions llicència federativa (Titulín), entre unes altres. Demani'ns més informació.

Eficàcia, professionalitat i detallada atenció al client són els senyals d'identitat que ens caracteritzen. Atenem tot tipus de necessitats i ens adaptem a elles. Oferim sempre el millor assessorament legal en Igualada , per trobar les solucions més favorables a cada situació.