gestoria a Igualada

Assessorament legal a Igualada

assessorament legal a Igualada

Li oferim el millor assessorament legal a Igualada per a qualsevol tràmit o gestió amb les diferents Administracions Públiques

A Gestoria Fàbregas trobarà un aliat de confiança pel seu negoci. Som gestors especialitzats en diversos sectors d’activitat. Oferim una àmplia varietat de serveis i un complet assessorament legal a Igualada.

Assumim tots els tràmits fiscals i comptables necessaris per a l’obertura d’un nou negoci. També ens encarreguem de temes laborals relatius a la legalització d’empreses, contractes de treball, tramitació de prestacions davant la Seguretat Social o la gestió i capitalització de l’atur.

 

Treballem de professional a professional

Quedi’s tranquil i centri’s en el veritablement important. Confiï en nosaltres per gestionar tota la paperassa precisa per a la posada en marxa de tot tipus de vehicles. Tramitem llicències i certificats de transport, a més d’ocupar-nos de la gestió i els recursos de multes.

Si precisa ajuda amb les sol·licituds de targetes de transport de mercaderies i viatgers, no es preocupi, des de Gestoria Fàbregas l’orientarem i solucionarem tots els seus dubtes.

En el sector nàutic, ens ocupem de tots els serveis relacionats amb la Navegació d’Esbarjo i Permisos de Pesca. Si disposa d’una embarcació, els ajudarem amb tots els tràmits, com sol·licituds de Certificats de Navegabilitat o renovacions de llicència federativa (Titulín), entre altres.

Eficàcia, professionalitat i detallada atenció al client són les senyes d’identitat que ens caracteritzen. Atenem tot tipus de necessitats i ens adaptem a elles. Oferim sempre el millor assessorament legal a Igualada, per trobar les solucions més favorables a cada situació. Truqui’ns i informi’s sense compromís.

 

GESTORIA FÀBREGAS

  Rambla Sant Isidre, 21,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 40 04